Metrorex pune în vânzare cinci noi tipuri de cartele

Cei care circulă cu metroul vor putea opta, începând de astăzi, pentru 5 noi tipuri de cartele, de la cartela pentru o zi, până la abonament pe un an.
Garnitură de metrou
Garnitură de metrou (Epoch Times România)

METROREX a pus în circulaţie, începând de duminică, 15 octombrie, 5 noi titluri de cartele: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane.

Concret, călătorii vor putea cumpăra, începând de astăzi, următoarele noi tipuri de cartele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei), se arată în comunicatul companiei, citat de România Liberă.

Abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare lună, un abonament la preţul întreg de 70 de lei, potrivit sursei citate

Actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, mai informează Metrorex.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style