Meteo. Cod galben de ninsori şi viscol începând de astăzi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o atenţionare de Cod galben de viscol şi ninsori, care va intra în vigoare în această după-amiază.
(DIMITAR DILKOFF / AFP / Getty Images)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis Cod galben de viscol în zona Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali şi ninsori locale însemnate cantitativ şi strat consistent de zăpadă pentru intervalul 22 ianuarie, ora 16 - 23 ianuarie, ora 10.

Astfel, în Munţii Banatului şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80…90 km/h, zăpada fiind spulberată şi troienită, condiţii în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

În judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi în cea mai mare parte a judeţelor Argeş şi Caraş-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură