Mesajul unuia dintre patronii de la Colectiv. "Nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii"

Unul din cei trei patroni ai clubului Colectiv, Costin Mincu, a transmis primul său mesaj opiniei publice, prin intermediul avocatului său.
În memoria victimelor tragediei de la Clubul Colectiv
În memoria victimelor tragediei de la Clubul Colectiv (Rusu Dorina)

"Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica.

Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmpla", a mai spus Costin Mincu.

Patronii Clubului Colectiv au fost reţinuţi luni pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar marţi procurorii Parchetului General au solicitat arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne