Mesajul lui Dragnea pentru protestatari: Noi urmărim programul de guvernare susţinut de milioane de români

Primul social-democrat al ţării, Liviu Dragnea, are un mesaj pentru protestatarii care vor merge în această seară în marş din Piaţa Victoriei până la sediul PSD din Kiseleff pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de "Revoluţia Fiscală" şi planurile coaliţiei în domeniul Justiţiei.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că protestatarii care urmează să iasă din nou în stradă duminică seară, inclusiv în faţa sediului PSD, nu sunt bine informaţi.

"Am auzit şi eu asta (că se protestează din nou - n.r.). În ceea ce priveşte modificările la Codul fiscal noi ne urmărim programul de guvernare care a fost susţinut de milioane de români. Este şi vorba de un pachet de măsuri care ajută şi creşterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură şi stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firmă şi care în unele situaţii chiar măreşte salariile nete pentru salariaţi, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred că nu au toate informaţiile", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD susţine că nu a existat niciun fel de ezitare în privinţa măsurilor fiscale, la care a lucrat în toată această perioadă împreună cu premierul Mihai Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne