Mesaj tulburător. "Acum şase luni, copilul meu pierdea lupta cu un sistem criminal condus de ticăloşi"

Şeful "Asociaţiei Colectiv" Eugen Iancu - tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale, în urma tragediei - a trimis un mesaj tulburător la şase luni de când şi-a pierdut copilul.
Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale după incendiul de la Colectiv
Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale după incendiul de la Colectiv (Epoch Times România)

Acum şase luni copilul meu pierdea lupta cu bacteriile, cu mizeria, cu nepăsarea, cu minciuna, cu hoţia, cu nepriceperea, cu corupţia, cu un sistem criminal condus atunci, dar şi acum de nişte ticăloşi sprijiniţi de statul român, prin servicii, procurori, politic, a declarat Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale în urma incendiului de la clubul Colectiv şi preşedinte al "Asociaţiei Colectiv".

"Le mulţumesc pentru asta lui Arafat, Bănicioiu, Sandesc, Lascăr şi tuturor managerilor şi secretarilor de stat din Ministerul Sănătăţii. Nu te uit nici pe tine Piedone, primarul care semnează "ca primarul" şi nici pe voi cei care vă uitaţi în ochii noştri şi ne spuneaţi ca "faceţi tot ce se poate pentru a ne salva copilul", a scris Eugen Iancu pe contul său de Facebook.

Preşedintele "Asociaţiei Colectiv" a subliniat că, zi de zi, ceea ce a susţinut încă din noiembrie anul trecut se dovedeşte a fi adevărat, zi de zi întreaga ţară descoperă ceea ce se ştia, dar se ascundea prin minciună, prin uz de fals.

"Cu toate astea procurorii DNA, DIICOT, Parchet, dorm. Nimic nu pare a-i interesa în crima şi în jaful din sănătate. Arafat minte cu nesimţire, că de obicei el nu ştie nimic.

Poate ne spune cum este cu tabletele pentru SMURD la 1.500 - 2.000 de euro bucata, sau cât costă şi mai ales cum s-a organizat licitaţia pentru soft, tablete, etc. Cred că ar fi o anchetă interesantă, dar cine să o facă?", a mai precizat Eugen Iancu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne