Mesaj din USR: PSD erdoganiza România dacă i-ar fi reuşit planul cu contramanifestaţiile

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD erdoganiza România, dacă planul cu contramanifestaţiile împotriva protestelor #rezist i-ar fi reuşit. Conversaţiile între liderii PSD, dezvăluite de RISE Project, arată pe mâna cui am încăput, a remarcat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

"Pe mâna unui partid cu obiceiuri nedemocratice, comuniste, care ar fi aruncat ţara în haos, doar pentru a-şi scăpa corupţii de puşcărie. Unul dintre instigatori a fost Olguţa Vasilescu. Când noi #rezistam, în frig, Olguţa făcea presiuni în favoarea OUG 13 şi pregătea conflicte de stradă.

Pericolul nu a trecut. PSD e în stare de orice ca să-şi scape liderii care au furat de puşcărie. Putem să trimitem PSD acasă, măcar la Craiova. Cu 50.000 de voturi!", a scris Adrian Claudiu Prisnel, candidat pentru fotoliul de primar în fieful Olguţei Vasilescu.

Partidul nevăzut al lui Dragnea are două divizii, oamenii cu steagul şi cei cu banii. Când se simt ameninţaţi (de români?) aceştia reacţionează împreună, se coordonează în privat, încolonează oameni în autobuze, reiese din mesaje schimbate între liderii PSD, publicate de Rise Project. (Detalii aici)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne