"Merită o şansă": Cazanciuc, după ce Romaşcanu a folosit un limbaj golănesc la adresa jurnaliştilor

Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc (Screenshot)

Preşedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a susţinut, vineri, că purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu mai „merită o şansă” după ce i-a înjurat obscen pe jurnaliştii prezenţi în sediul PSD. Mai mult, Cazanciuc a argumentat că Romaşcanu „provine din rândul presei”, informează aktual24.ro.

”Şi-a cerut scuze, oricine merită a doua şansă. Atunci când oamenii greşesc, cred că merită o şansă. Şi-a cerut scuze, provine din rândul presei”, a afirmat Cazanciuc despre cel care, în trecut, a fost director al publicaţiilor de scandal Libertatea şi Cancan.

Reamintim că vineri, la sfârşitul şedinţei Comitetului Naţional Executiv (CExN) al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu, a avut o izbucnire suburbană la adresa jurnaliştilor care au decis să iasă din sală pentru declaraţiile lui Marcel Ciolacu.

„Da, da' îi un pic jignitor. Ai purtător de cuvânt care vine să îţi dea nişte informaţii. Dacă ăla îţi spune no comment, ce faci? Nu dai nimic? Sau se urcă în maşină, nu zice nimic, ce faci tu? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii? Da' unde-i omul nostru de la cameră, frate? Unde-i omu' nostru de la tehnic? Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, a declarat Romaşcanu. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne