"Merg ca pisicuţii la multinaţionale" - Dragnea, supărat pe ANAF, îl trimite pe Teodorovici în misiune

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat nemulţumit, joi seară, la Antena 3, de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, instituţie a cărei conducere a fost şi este pusă de PSD, acuzând că inspectorii merg la multinaţionale în vizită şi nu le fac nimic, dar când merg la firmele româneşti sunt "viteji". Fiscul n-ar trebui să meargă cu sabia, a susţinut şeful PSD, ci să aplice legea prevenţiei.

"Am tot sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai cu capital românesc. Cele cu capital străin trebuie să aibă acelaşi tratament, trebuie să respecte aceleaşi legi. Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanţe să facă o analiză. Eu mă aştept ca ministrul de Finanţe să facă o analiză la ANAF, să vadă dacă atitudinea e bună, nu e bună, s-a schimbat...", a declarat Dragnea.

Astfel, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a fost chemat să dea raportul în cadrul coaliţiei.

"Sper ca ministrul de Finanţe să facă o analiză serioasă şi să o prezinte în coaliţie, nu acceptăm, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, pentru că nu acceptăm ca unii de la ANAF să considere că firmele româneşti sunt infractoare şi trebuie lovite. Noi am construit programul de guvernare cu o componentă importantă pentru firme. De ce să nu folosim prevenţia?", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne