Membru CNA, după ce o fată de 16 ani declară că a sunat degeaba la 112: Imbecila! S-o ducem la şcoala de corecţie

Radu Herjeu
Radu Herjeu (Facebook)

Membrul CNA Radu Herjeu o cataloghează drept cretină pe fata de 16 ani care a pus pe jar autorităţile după ce a minţit la 112 că a fost sechestrată. Potrivit lui Herjeu, adolescenta pe care el o numeşte "imbecilă" ar trebui dusă la o şcoală de corecţie ca să îi treacă cheful de farse.

„O cretină de 16 ani sună ieri la 112 şi anunţă că e sechestrată într-un apartament din Bucureşti şi că se va arunca de la balcon dacă nu e salvată. Intră în trepidaţie toate forţele de ordine şi, după mai multe ore, se descoperă că a fost o 'farsă'.

E bine şi cu isteria la adresa statului şi a unor angajaţi mai puţin profesionişti. E bine şi cu presiunea de a reforma unele instituţii şi de a gândi proceduri mai potrivite pentru cazuri de urgenţă.

Dar ce-ar fi, ca, într-o pauză de la privitul la televizor, să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile intervenţiei de ieri? Iar pe ea s-o ducem la o şcoală de corecţie, ca să-i treacă puţin cheful de farse!”, scrie pe Facebook Radu Herjeu.

Postarea lui Herjeu, numit în CNA cu susţinerea PSD, vizează o adolescentă de 16 ani aflată în grija statului, care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost răpită. După ce a fost găsită în parcarea unui complex comercial, a declarat că este o farsă şi că nu a fost nicio clipă în pericol. Minora le-ar fi spus oamenilor legii că a sunat la 112 pentru că era supărată pe iubitul ei în vârstă de 31 de ani. Nu este exclus ca bărbatul, care practic are dublul vârstei minorei să o fi obligat să facă acest declaraţii.

Fata locuieşte într-un centru de plasament din Constanţa însă istoria a avut loc în Bucureşti, fata fiind găsită în Sectorul 6 al Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne