Membru al Ambasadei SUA omorât la Kiev

.
. (Pixabay.com)

Autorităţile ucrainene investighează misterioasa moarte a unui angajat al Ambasadei SUA, survenită miercuri.

Până în prezent, tot ce se ştie este că o femeie a fost găsită inconştientă lângă şinele de tren într-un parc din apropierea centrului oraşului, fiind aparent victima unui atac brutal. Femeia avea o leziune la cap, potrivit Reuters.

Victima a murit la spital, din cauza rănilor, apoi anchetatorii i-au găsit legitimaţia care atesta că femeia lucra la ambasada SUA din capitala ucraineană Kiev. Ulterior, Ambasada a confirmat că un membru american al personalului său a murit în circumstanţe necunoscute.

O anchetă penală este în desfăşurare, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne, Artem Şevcenko, care a emis o declaraţie în limba engleză spunând că „poate fi o infracţiune”. El a continuat: „Dar poate fi şi un accident. Cadavrul a fost găsit pe liniile ferate având căşti, ceea ce sugerează că femeia făcea jogging”.

Poliţia a declarat că ancheta se concentrează pe posibilitatea unei crime şi că în prezent caută un suspect pe baza unor declaraţii ale martorilor oculari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe