Meleşcanu şi-a dat demisia de la şefia partidul Forţa Naţională: Vreau să-mi dedic toată energia poporului meu

Teodor Melescanu
Teodor Melescanu (Epoch Times România)

Teodor Meleşcanu a anunţat, vineri, că se retrage de la conducerea partidului Forţa Naţională, motivând că vrea să îşi dedice "toată experienţa şi energia" poporului român.

„Fraţi români. Lumea întreagă duce o luptă de supravieţuire cu virusul Corona. Ţara mea trece prin cele mai dificile momente din acest secol. Cetăţenii au nevoie de conducători care să îşi concentreze eforturile pentru salvarea României. Astăzi am hotărât să mă retrag din Forţa Naţională, ca să pot să îmi dedic toată energia şi experienţa poporului meu”, a precizat Meleşcanu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul ministru de Externe a susţinut că acum, în timpul crizei generate de coronavirusul Wuhan, nu este momentul potrivit pentru lupte politice.

„Nu este timpul luptelor politice! Voi sprijini orice act legislativ, orice acţiune care serveşte românilor. Fiind un senator independent voi putea acţiona pe baza conştiinţei mele. Forţa Naţională are loc pe scena politică românească. Le doresc să câştige încrederea românilor. Azi, în zilele acestea, este timpul ca vorbele celebre ale lui JF Kennedy să fie inversate: cetăţenii au dreptul să ştie ce face ţara pentru ei, ce fac politicienii pentru pacienţi, pentru doctori, pentru fiecare cetăţean român. Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului, aşa voi face şi de acum înainte, ca senator independent. Dumnezeu să ajute România!”, a explicat Meleşcanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne