Melania Trump face istorie călătorind într-o aeronavă militară Osprey [video]

Melania Trump
Melania Trump (captură video Youtube)

Melania Trump a făcut istorie miercuri, 12 decembrie când a zburat pe o aeronavă Bell Boeing V-22 Osprey, de pe puntea transportatorului de nave USS George H. W. Bush.

Casa Albă a comunicat că este pentru prima dată când o Primă Doamnă călătoreşte cu aeronava V-22 Osprey. Acest aparat de zbor se bazează pe tehnologia şi experienţa aeronavelor Bell XV-15 din 1977 şi a fost descris ca fiind „un mijloc bimotor, cu pilot dublu, auto dislocabil, cu o capacitate de transport medie, decolare şi aterizare verticală (VTOL), cu rotoare pendulare concepute pentru luptă, suport de luptă şi misiuni ale unor operaţiuni speciale la scară mondială".

Melania Trump a zburat de la Joint Base Anacostia-Bolling din Washington la Joint Base Langley-Eustis din Hampton, Virginia de pe puntea transportatorului de nave USS George H.W. Bush şi invers.

Ulterior, a relatat pe Twitter despre "zborul său incredibil" şi despre vizita efectuată cu membrii serviciului.

În Virginia, Melania Trump a vizitat avionul de luptă F-22 Raptor şi s-a adresat membrilor serviciilor, menţionând că mulţi dintre ei s-au întors recent din misiune. Unii dintre ei au fost implicaţi depăşirea situaţiilor create de dezastrele naturale, cum ar fi uraganul Michael, care a devastat unele comunităţi din Florida Panhandle.

"Sunt onorată să vă spun "bun venit acasă" şi vă mulţumesc că aţi răspuns la apelul de serviciu", a spus ea. "Am spus acest lucru şi înainte, dar merită să-l repet. Ştim că suntem liberi deoarece sunteţi curajoşi. Şi vorbesc în numele soţului meu când spun că suntem recunoscători pentru serviciul dumneavoastră".

Prima doamnă a salutat copiii de la o şcoală elementară şi s-a fotografiat cu unii dintre militarii prezenţi. De asemenea, a petrecut timp cu echipajul de la bordul USS George H. W. Bush şi a vizitat o parte a transportatorului de nave, care poartă numele fostului preşedinte decedat în luna noiembrie a.c.

Într-un interviu acordat publicaţiei Fox News Channel, doamna Trump a spus că cea mai grea parte din misiunea de a fi Primă Doamnă este să ai de-a face cu "oportuniştii care îmi folosesc numele sau prenumele să facă carieră - de la comici, jurnalişti, interpreţi, scriitori de cărţi". Şi a adăugat: "Problema este că ei scriu istoria şi nu este corect".

Vizitele efectuate marţi şi miercuri de Melania Trump la câteva baze militare fac parte din agenda deosebit de aglomerată cu apariţii publice a Primei Doamne în această săptămână.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură