Melania Trump afirmă: „Sunt cea mai hărţuită persoană din lume”

Prima doamnă afirmă că în Casa Albă există persoane în care nici ea, nici preşedintele nu pot avea încredere.
Melania Trump
Melania Trump (Casa Albă)

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a asigurat că ea ar putea fi considerată „cea mai hărţuită persoană” din lume. Într-un interviu televizat, în care şi-a prezentat campania împotriva hărţuirii tinerilor, Be Best, a solicitat consolidarea educaţiei copiilor în funcţie de „comportamentul socio-emoţional”, pentru a putea evita problemele „atunci când cresc“.

„Aş putea spune că sunt printre persoanele cele mai hărţuite din lume”, a afirmat cu tărie Melania, joi 11 octombrie, într-un interviu susţinut în cadrul programului "Good Morning America" de la ABC. Prima doamnă îşi promovează campania Be Best, centrată pe combaterea hărţuirii îndreptată împotriva tinerilor pe reţelele de socializare şi, explică ea, „bazată pe ceea ce spune lumea despre mine”.

Astfel, prima doamnă a spus că „trebuie să educăm copiii cu privire la comportamentul social-emoţional, astfel încât atunci când cresc (...) să ştie cum să gestioneze aceste probleme“.

Cuvintele sale vin la o zi după ce, în aceleaşi spaţiu de emisie, îndemna femeile care denunţă hărţuirea sexuală să prezinte „dovezi solide”. „Sprijin femeile şi ele trebuie să fie ascultate. Trebuie să le sprijinim. Şi, ştiţi deja, nu doar femeile, ci şi bărbaţii", a spus Melania.

În altă ordine de idei, Melania a avertizat că în Casa Albă există persoane în care preşedintele nu poate avea încredere. Deşi nu a dezvăluit numele acestora, asigură că l-a informat pe Trump cu privire la această situaţie. Melania afirmă că unele dintre aceste persoane lucrează încă la Casa Albă.

Mai multe informaţii aici.