Mega-protest anunţat în Piaţa Victoriei. Mihai Şora îndeamnă şi el la mobilizare

Piaţa Victoriei ar trebui să fie plină de oameni "locuiţi de valorile Europei", oameni care să ceară ca românii să rămână europeni, susţine Mihai Şora.
Mihai Şora
Mihai Şora (Epoch Times România)

"Mii de români şi-au anunţat prezenţa la protestul intitulat "Dictatură, sau Europa?" ce va avea loc în această seară în Piaţa Victoriei. Printre cei ce au spus "prezent" se numără şi filozoful Mihai Şora, care-i îndeamnă pe concetăţenii săi să se mobilizeze.

"Dacă nu vreţi să ajungem cu toţii să defilăm în cap prin faţa tribunei oficiale, dacă ţineţi la soarta voastră şi a copiilor voştri, ne vedem, în această seară, la Girafă! (Girafa din faţa Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei, de vis-a-vis de Guvern)

P.S. Pata de pe inimă doare cel mai mult", scrie pe Facebook Şora, făcând trimitere la episodul Simfonia Lalelelor, unde o fetiţă de 3 ani a fost pusă de antrenoarea ei să facă tumbe pe asfalt în faţa premierului Dăncilă.

"Aseară, la întoarcere, am văzut drapelul Europei pictat pe asfaltul din Piaţa Victoriei. Foarte bine. Totuşi, câteva găleţi de vopsea albastră nu sunt de ajuns pentru a deveni şi, mai cu seamă, pentru a rămâne europeni. Sper că astăzi să fie, pe întinderea aceea, şi oameni locuiţi de valorile Europei, nu doar vopseaua albastră", adaugă filozoful într-o postare ulterioară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne