Medic din Slatina: SARS Cov-2, ucigaşul perfect creat "fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator"

.
. (pixabay.com)

Doctorul Aurel Furtună de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina afirmă că SARS Cov-2, cum este numit oficial coronavirusul, este un “ucigaş perfect”, creat “fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator”. Medicul îşi argumentează afirmaţia explicând că „până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali, ce asigură ventilaţia naturală sunt indemne” şi este cu totul altceva care produce dezastrul şi moartea.

Aurel Furtună adaugă faptul că 2/3 dintre bolnavii de Covid-19 ajunşi la intubaţie nu pot fi salvaţi. Motivul? Practic, singurul cărăuş de oxygen din organism, Hemoglobina, este foarte grav afectat, astfel că în loc să transporte oxygen, transportă virus Covid-19 către toate celulele şi ţesuturile organismului.

„Ei bine s-a aflat că virusul nu poate fi găsit în plasma bolnavului (viremie) fiind ascuns chiar în interiorul eritrocitelor, unde acesta înlocuieşte molecula de fier din nucleul porfirinic al Hemoglobinei. Că sideremia, hemosiderina şi transferina […] sunt anormal de crescute, însă ineficiente de vreme ce fierul nu este acolo unde trebuie, în Hemoglobină. Locul fierului este luat de virus care duce moartea în pulmoni(nu oxygen salvator) şi în toate organele corpului. Este ca şi cum cala unei corăbii ce trebuie să transporte nişte oşteni salvatori, conţine de fapt nişte ucigaşi tăcuţi. Într-un târziu, sistemul imun al organismului intervine intempestiv şi definitivează dezastrul, dar peste tot în toate organele şi sistemele”, scrie doctorul într-o postare publicată, joi, pe Facebook.

În postarea sa, Aurel Furtună ridică şi problema dacă „un vaccin specific va fi eficient, sau va fi inutil” şi opinează că „un medicament antiviral nou va fi mult mai eficient decât un vaccin, pentru început”.

Până la descoperirea unei soluţii optime, medicul informează că „serul specific antiviral şi/sau o banală transfuzie de sânge sunt salvatoare”, întrucât acestea “aduc eritrocite noi care conţin Hemoglobină fără virus, aptă pentru transportul oxigenului de la membrana alveolo-capilară spre ţesuturi şi organe”.

Iată mesajul medicului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina:

SARS Cov-2 UCIGASUL PERFECT

Anesteziştii care intubau cazurile grave şi severe ale bolnavilor de Covid-19 şi-au dat seama că această infecţie virală nu se încadrează în nici un tipar clinic de pneumonie virală, în nici un tipar de ventilaţie mecanică asistată. Că administrarea de volume crescânde şi în condiţii hiperbare de oxygen sunt inutile. Şi că 2/3 din cei care ajung la intubaţie nu pot fi salvaţi. Că administrarea de ser hiperimun specific şi chiar nespecific, chiar transfuziile de sânge izo-grup, izo-Rh, pot fi cel mai adesea, soluţia salvatoare. Că Hidroxiclorochină este eficientă doar în prima fază a bolii, apoi este total ineficientă. Că numai administrarea de Remdesivir mai poate ajuta bolnavul alături de cortizon în doze onorabile, dar în faze avansate şi acestea sunt ineficiente.

Pentru că singurul cărăuş de oxygen din organism, Hemoglobină, este foarte grav afectat. Şi că în loc să transporte oxygen, transportă virus Covid-19 către toate celulele şi ţesuturile organismului.

SARS Cov-2 este ucigaşul perfect. Creat fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator. Pentru că până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali, ce asigură ventilaţia naturală sunt indemne, altceva producând dezastrul şi moartea. Ei bine s-a aflat că virusul nu poate fi găsit în plasma bolnavului(viremie) fiind ascuns chiar în interiorul eritrocitelor, unde acesta înlocuieşte molecula de fier din nucleul porfirinic al Hemoglobinei. Că sideremia, hemosiderina şi transferina sunt (factorii de utilizare şi eficienta al molecule ferice) sunt anormal de crescute, însă ineficiente de vreme ce fierul nu este acolo unde trebuie, în Hemoglobină. Locul fierului este luat de virus care duce moartea în pulmoni (nu oxygen salvator) şi în toate organele corpului. Este ca şi cum cala unei corăbii ce trebuie să transporte nişte oşteni salvatori, conţine de fapt nişte ucigaşi tăcuţi.

Într-un târziu, sistemul imun al organismului intervine intempestiv şi definitivează dezastrul, dar peste tot în toate organele şi sistemele. Acum se pune problema: va fi un vaccin specific eficient, sau va fi inutil ? Cu siguranţă un medicament antiviral nou, va fi mult mai eficient decât un vaccin, pentru început. Până atunci, serul specific antiviral şi/sau o banală transfuzie de sânge sunt salvatoare. Pentru că aduc eritrocite noi care conţin Hemoglobină fără virus, aptă pentru transportul oxigenului de la membrană alveolo-capilară spre ţesuturi şi organe.

Se mai pune şi o problemă individuală de noroc: sistemul antigenic HLA al organismului. Pentru că sunt grupe susceptibile în a face o boală inaparentă, dar şi grupe la care evoluţia este spre dezastru.

N.B. Foarte multe dintre aceste date au fost furnizate de un eminent hematolog, D-na Dr. Andreescu de la Spitalul Colentina.

Dr. Aurel Furtună