Medic de la Spitalul de Arşi acuză că de jumătate de an contribuţiile la sănătate şi pensii nu i-au fost plătite

Bolnavi în spital
Bolnavi în spital (Epoch Times România)

Medicul Camelia Roiu de la Spitalul de Arşi din Capitală acuză, printr-o postare pe Facebook, că unitatea medicală la care lucrează nu i-a achitat contribuţiile la sănătate şi la pensii de mai bine de jumătate de an. Banii pentru plata contribuţiilor ar fi fost folosiţi pentru plata furnizorilor, susţine doctorul.

Altă întrebare

Ce faci cînd descoperi, întîmplător, că spitalul la care lucrezi nu ţi-a plătit contribuţiile la sănătate şi pensii, din luna iulie. Din declaraţiile actualei direcţiuni am înţeles că aceşti bani au fost folosiţi pentru plata furnizorilor.
Variaţiuni pe aceeaşi temă

Mă tot întreb cum a fost posibil aşa ceva la o instituţie a statului, în condiţiile în care privaţii sînt sancţionaţi imediat pentru acelaşi lucru.

Şi mă mai întreb cum e posibil ca, acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru ca statul hoţ şi impotent s-a hotărît să şteargă iarăşi urmele marilor datornici.

Mă mai întreb cum o să fie în eventualitatea în care o să ajung pe o targă, într-un spital. O să mă lase acolo, pentru că nu sînt asigurată, deşi mie mi s-au oprit banii din salariu.

Şi, în final, mă întreb cum e posibil să te duci să întrebi angajaţii Curţii de conturi, aflaţi în control în spital, unde poţi verifica dacă spitalul a plătit contribuţiile şi să ţi se răspundă că, nu intră în atribuţiile lor".

Mă gîndesc că e noua politică a sistemului de sănătate şi a statului falimentar", scrie Camelia Roiu.

Camelia Roiu este medicul care în vara anului trecut a filmat şi făcut publice imaginile cu viermii de pe ceafa unui pacient de la Spitalul de Arşi şi despre mizeria din respectiva unitate medicală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne