Medaliaţii olimpici, invitaţi de onoare la Aniversarea Centenarului Olimpismului Românesc

Alin Petrache, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
Alin Petrache, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. (youtube.com)

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) i-a invitat pe cei peste 300 de medaliaţi olimpici ai ţării noastre la Aniversarea Centenarului Olimpismului Românesc, care va avea loc luna aceasta.

''În semn de preţuire şi respect pentru munca depusă şi rezultatele obţinute, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român îi invită la marea sărbătoare pe cei peste 300 de foşti sportivi care au urcat pe podiumul olimpic în istoria sportului românesc şi se vor putea bucura de acest eveniment pe data de 12 septembrie'', se arată în comunicatul forului olimpic român.

''Aniversarea Centenarului Olimpismului Românesc este unul dintre cele mai importante momente din istoria sportului românesc, pe care dorim sa îl marcăm aşa cum se cuvine. Vom fi onoraţi şi bucuroşi să îi avem printre noi, la marea sărbătoare, pe toţi medaliaţii olimpici care vor putea răspunde invitaţiei lansate de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Am fost şi suntem mândri de cei alături de care am trăit bucuria victoriilor sportive româneşti în competiţiile olimpice şi vrem să sărbătorim împreună cei o suta de ani de olimpism românesc'', a declarat Alin Petrache, preşedintele COSR.