Meciurile de pregătire ale naţionalei U-21 a României înainte de EURO 2019

"Pe perioada cantonamentului, selecţionata pregătită de Mirel Rădoi va disputa şi două meciuri de pregătire: cu Spania, pe 21 martie, şi cu Danemarca, pe 25 martie. Orele de start ale partidelor vor fi anunţate ulterior" - a transmis printr-un comunicat FRF.
(Captură foto)

Jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi vor trebui să ţină piept în Grupa C a turneului final naţionalelor de fotbal ale Angliei, Franţei şi Croaţiei (16-30 iunie 2019, găzduit de Italia şi San Marino).

În acest sens, tinerii tricolori vor disputa două meciuri de pregătire cu două echipe destul de puternice înaintea începerii turneului final, ambele calificate la EURO, într-un stagiu de pregătire pe care naţionala U-21 a ţării noastre îl va avea în luna martie în Spania.

"Pe perioada cantonamentului, selecţionata pregătită de Mirel Rădoi va disputa şi două meciuri de pregătire: cu Spania, pe 21 martie, şi cu Danemarca, pe 25 martie. Orele de start ale partidelor vor fi anunţate ulterior" se arată în comunicatului transmis de Federaţia Română de specialitate.

Naţionala noastră, prezentă după o pauză de 20 de ani la competiţia continentală, şi care a obţinut calificarea după ce a câştigat neînvinsă grupa a 8-a a preliminariilor va debuta pe 18 iunie contra Croaţiei, pe 21 iunie va înfrunta Anglia, iar pe 24 iunie va primi replica Franţei.

Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde, acest turneu final contând totodată şi pentru prezenţa la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport