McDonald's interzice difuzarea programelor Antenei 3 în restaurantele sale

Intact Media Group, sediul Antena
Intact Media Group, sediul Antena (Epoch Times România)

Compania McDonald's din România a hotărât să nu mai difuzeze programele Antenei 3 în interiorul restaurantelor sale, potrivit Reporter Virtual.

Un timişorean, revoltat de faptul că în toate restaurantele Mc Donald’s erau prezentate programele TV ale Antenei 3, televiziune care încalcă brutal valorile occidentale, a făcut o sesizare şi lucrurile au revenit la normal. Filpisan Alexandru a descris pe contul său de Facebook cum a luat legătura cu cei de la Mc Donald’s pe tema programelor Antenei 3 şi cum s-a finalizat această acţiune.

Răspunsul conducerii McDonald's este următorul:

“Bună Alexandru, îţi mulţumim că ne-ai transmis informaţia, ne-am interesat şi se pare că a fost o eroare, pe ecranele din restaurantele McDonald’s trebuie să ruleze canalul intern al McDonald’s. Te asigurăm că nu există nicio legătură cu niciun post de televiziune privat din România. Am luat legătura cu colegii noştri din Timişoara pentru a evita pe viitor transmiterea altor posturi pe ecranele din restaurante. Mulţumim încă o dată şi îţi urăm o seară frumoasă!”.

"Deşi este o coincidenţă extrem de ciudată, important este că s-a revenit la normal, TOTUL ESTE SĂ LUĂM ATITUDINE, nu numai la Mc Donald’s ci în toate locurile publice!'', a mai scris Filpisan Alexandru, pe Facebook.

Posturile de televiziune patronate de familia lui Dan Voiculescu duc o campanie largă de a aduna susţinători, după ce mogulul a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, unde s-a înregistrat un prejudiciu de 60 de milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne