Maşina ministrului Daniel Barbu spartă. Ponta vorbeşte despre anarhie (video)

Daniel C. Barbu, ministrul Culturii
Daniel C. Barbu, ministrul Culturii (Epoch Times România)

UPDATE: Într-un clip postat pe internet se poate observa clar cum parbrizul maşinii lui Daniel Barbu se sparge în momentul în care acesta trânteşte nervos portiera din spate la intrarea în maşina.

**********

Ministrul Culturii Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul "Cafeneaua critică", de la ora 19.00, în Club A.

Evenimentul a fost marcat de prezenţa câtorva manifestanţi veniţi la local, care au întrerupt dezbaterea, ţinând pancarte în jurul lui Barbu şi aruncând către acesta cu bancnote false, pe care era tipărit portretul lui.

Manifestanţii i-au întins lui Barbu o pungă cu monede şi l-au huiduit, intrebandu-l "Câţi bani ţi-ai luat?" şi cerându-i demisia.

Evenimentul fiind întrerupt, ministrul a hotărât să plece afară, unde protestatarii au blocat drumul. Jandarmii au creat busculade încercând să dea la o parte demonstranţii pentru a elibera zona.

Protestatarii au blocat drumul şi au lipit bancnote false pe parbrizul maşinii ministrului Culturii. Conform declaraţiilor manifestanţilor în timpul busculadei luneta maşinii ministrului Culturii a fost spartă.

Daniel Barbu a acuzat manifestanţii cu apelativul "neolegionari".

Protestatarii îl acuză pe Barbu că participă tacit la distrugerea galeriilor romane vechi de 2000 de ani, sprijinind proiectul de extragere a aurului de la Roşia Montana.

Poliţia Capitalei a început să facă arestări şi să îmbrâncească demonstranţii, căutând aşa-numiţii făptaşi ai actelor de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca protestatarii care s-au manifestat agresiv să fie identificaţi cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.

Premierul Victor Viorel Ponta a cerut identificarea persoanelor care "l-au agresat" pe ministrul Culturii, şi sancţionarea acestora, apreciind că în lipsa unor măsuri, ţara poate fi cuprinsă de anarhie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne