Masacrul din Las Vegas: Înregistrare audio oficială dezvăluie prezenţa unui “al doilea asasin activ”

Scena masacrului din Las Vegas, din apropierea hotelului Mandalay Bay, 1 octombrie 2017.
Scena masacrului din Las Vegas, din apropierea hotelului Mandalay Bay, 1 octombrie 2017. (Getty Images)

Înregistrările comunicaţiilor radio recent publicate de Departamentul de Pompieri al districtului Clark din noaptea masacrului din Las Vegas dezvăluie faptul că un al doilea asasin s-ar fi aflat la etajul 63 al Mandalay Bay, în restaurantul Foundation Room, unde soţia unui pompier aparent s-ar fi ascuns în spatele barului.

Vă prezentăm o transcriere a comunicaţiilor dintre dispeceratul Departamentului de Pompieri şi Comandamentul Batalionului 6, care a avut loc în 1 octombrie:

Dispeceratul: Soţia unui pompier a fost prezentă la acest eveniment şi s-a ascuns în spatele barului în Mandalay Bay. Încercăm să aflăm care este numele ei.

Dispeceratul: Batalionul 6, aveţi grijă că am primit rapoarte privind Mandalay Bay, de la bar; în prezent există acolo un ... alt asasin activ”.

Câteva momente mai târziu, Dispeceratul a putut fi auzit cum încerca să ajungă la soţia pompierului prin telefonul mobil, însă întâmpina dificultăţi.

Potrivit Intellihub, autorul şi antreprenorul Grant Cardone a avut o întâlnire cu investitorii, care începuse la ora 7 p.m. în Foundation Room.

În mod miraculos, Cardone a părăsit Foundation Room cu doar 7 minute înainte să înceapă să se tragă prima rundă de gloanţe de la etajul 32 al Mandalay Bay, când el şi un grup de prieteni au coborât în cazino.

Mărturia lui Cardone din interiorul Mandalay Bay:

"Vreo 12 dintre noi ne-am dus în cazino trecând chiar pe lângă etajul 32, unde Stephen Paddock se pregătea să deschidă focul asupra celor aproximativ 3.000 de persoane prezente la festivalul de muzică, ce avea loc la câteva sute de metri distanţă. Ne-a luat 12 minute pentru a ajunge în camera de poker ... iar atacul a fost raportat pentru prima dată la ora 10:08 p.m.

Aproape imediat am observat o schimbare în cazino, în rândul personalului şi al jucătorilor. Era o altă atmosferă, zgomote haotice şi o uşoară panică ce cuprinsese hotelul."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe