Martor în dosarul lui Dragnea: "Cât am fost la PSD am fost jignită, umilită, am lucrat ca un sclav pe plantaţie"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

"Cât am fost acolo la PSD am fost jignită, am fost umilită, am fost dată afară din sediul PSD. Am lucrat ca un sclav pe plantaţie", a rememorat pentru liberinteleorman.ro Anisa Stoica, una dintre cele două teleormănence care, deşi încasau salariu de la DGASPC Teleorman, lucrau de fapt la organizaţia locală a PSD, actualmente martor în dosarul Bombonica.

Referitor la angajarea sa la Protecţia Copilului Teleorman, Anisa relatează că, după ce a lucrat 3 luni neplătită la PSD, Dragnea a dat ordin să i se rezolve problema.

După o şedinţă a partidului, eram foarte mulţi şi îl petreceam pe Dragnea aşa, cu alai, cum se făcea şi la un moment dat el s-a întors spre mine şi m-a întrebat: “Anisa, tu ţi-ai rezolvat problema cu angajarea?” Şi am spus că nu ştiu cum să rezolv eu. Şi atunci a strigat la Neagu şi l-a întrebat ceva de organigrama Direcţiei. Şi mi-a spus: “Te duci la Neagu şi rezolvaţi problema. Deocamdată aşa”. Şi eu am rămas uimită, pentru că nici măcar nu ştiam despre ce direcţie e vorba. Când am intrat iar în birou, eram foarte pusă pe gânduri şi am întrebat despre ce direcţie vorbeşte preşedintele? Şi mi s-a explicat că e vorba de Protecţia Copilului. Şi eu am întrebat ce să caut eu acolo. Şi mi s-a spus că rămân la partid, dar mă duc acolo, “că aşa facem noi aici, în PSD. Tu rămâi şi-ţi faci treaba aici”, a explicat femeia.

Întrebată de reporter dacă îi este frică de Liviu Dragnea, Anisa Stancu a răspuns: Atunci, când lucram pentru el, îmi era frică de el, pentru că era un om foarte sever. Acum îmi e frică de el, pentru că e un om foarte puternic…"

Interviul integral poate fi citit aici

Reamintim că Anisa Stoica, una dintre cele două teleormănence care, deşi încasau salariu de la DGASPC Teleorman, lucrau de fapt la organizaţia locală a PSD, a declarat miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că îi era frică de Liviu Dragnea şi că nu făcea parte din “gaşca” acestuia. De asemenea, Stoica le-a declarat magistraţilor că Liviu Dragnea a fost cel ce i-a propus o colaborare cu PSD.

“Am făcut cunoştinţă cu Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor. Ulterior, ne-am întâlnit la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, împrejurare în care mi-a spus că doreşte să înfiinţeze un birou de presă în cadrul organizaţiei judeţene PSD Teleorman. I-am spus că nu m-am mai ocupat de PR, însă aş fi de acord să încerc. La acea dată, s-a pus problema să lucrez în cadrul partidului, fără să se precizeze o anumită funcţie. Au mai fost aduşi doi jurnalişti din presa locală. Eu am lucrat trei luni de zile fără să fiu remunerată. Ceilalţi jurnalişti au plecat, dar eu am rămas. Domnul Dragnea m-a întrebat, la un moment dat, dacă situaţia mea cu angajarea s-a rezolvat şi eu i-am spus că nu şi că nu ştiam cine trebuia să o rezolve. Eu nu am apelat la nimeni să intervină la Liviu Dragnea pentru a fi angajată (...) S-a luat hotărârea să fiu angajată în cadrul DGASPC Teleorman. Eu eram nelămurită cu privire la activitatea concretă pe care o voi desfăşura, la partid sau la DGASPC, şi mi s-a răspuns că voi rămâne la partid. Am întrebat: Eu unde mă duc? Erau mai multe persoane prezente, dar nu pot preciza cine mi-a spus că voi lucra la partid. Ulterior, am dat examen şi am fost angajată la DGASPC”, a declarat Anisa Stoica, conform Pro TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne