Marşul pentru mobilizarea românilor la vot continuă: "Am ambele picioare cu probleme, dureri, umflături, dar nu cedez"

Mihai Manolea
Mihai Manolea (Epoch Times România)

Plecat din Piaţa Victoriei în marş pe jos, spre Cluj, protestatarul Mihai Manolea îşi continuă demersul menit să-i mobilizeze pe români la vot pe 26 mai.

După sute de kilometri parcurşi, protestatarul, bucureşteanul plecat din Piaţa Victoriei în data de 1 aprilie, estimează că va ajunge peste două zile la Cluj, punctul terminus al marşului său. Manolea îşi continuă marşul singur, după ce colegul său de drum, Alexandru Mocăniţă, a fost nevoit să renunţe.

"Mai am două zile şi ajung la Cluj. Din Târgu Mureş, iarăşi parcurg singur acest traseu pentru că Mocăniţă Alexandru a renunţat pentru motive de sănătate şi personale. Sper s-ajung cu bine, am ambele picioare cu probleme, dureri, umflături, crampe dar nu cedez. Miercuri, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi la Cluj", a explicat pentru Epoch Times Manolea.

Reamintim că în data de 1 aprilie, Mihai Manolea a pornit din Piaţa Victoriei - loc devenit simbol al protestelor #rezist - în marş spre Cluj, mânat de ideea că, dacă el va reuşi să facă sute de kilometri pe jos, românii se vor simţi şi ei mobilizaţi să iasă pe 26 mai din case şi să facă cei câţiva paşi necesari până la cabinele de vot.

"Români, ieşiţi la vot şi votaţi fără penali!", este mesajul lui Manolea pentru români.

Vă invităm să urmăriţi şi declaraţiile făcute de participanţii la marş, cu câteva momente înainte de ora plecării.