Marian Oprişan, către Iohannis: "Să stabilim împreună o strategie de dezvoltare durabilă pentru următorii 25 de ani"

Preşedintele CJ Vrancea, celebrul Marian Oprişan, a lansat un apel către Iohannis, cerându-i să invite partidele politice, instituţiile etc. la un dialog din care să rezulte o strategie de dezvoltare durabilă a României pentru următorul sfert de veac.
Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Stâlp al PSD şi unul dintre cei mai longevivi preşedinţi de Consiliu Judeţean, Marian Oprişan i-a cerut, duminică seară, preşedintelui Klaus Iohannis, prezent la Mărăşeşti, la comemorarea eroilor neamului, să reunească toţi factorii decidenţi în vederea elaborării unei strategii de dezvoltare durabilă a României pentru următorii 25 de ani.

"Domnule preşedinte, chemaţi şi invitaţi partidele politice ale poporului român, chemaţi toate instituţiile statului, chemaţi toţi şefii instituţiilor statului, puneţi-ne la aceeaşi masă şi împreună să stabilim o strategie de dezvoltare durabilă pentru următorii 25 de ani, să facem în aşa fel încât toată lumea să respecte acest lucru pe viitor şi la finalul acestei strategii să avem o Românie mare, o România mai liberă, mai democratică şi mai prosperă pentru cetăţenii săi", a declarat Oprişan, preluat de Agerpres, cu ocazia ceremoniei de comemorare a Centenarului bătăliei de la Mărăşeşti.

Marian Oprişan a mai ţinut să sublinieze că moştenirea cea mai de preţ lăsată de eroii de la Mărăşti şi Mărăşeşti o reprezintă România liberă iar "recunoştinţa faţă de jertfa înaintaşilor se sădeşte şi se păstrează în suflet şi se manifestă cu emoţie şi intensitate în astfel de momente."

Reamintim că şeful statului a participat la ceremonia comemorativă a Centenarului bătăliei de la Mărăşeşti. La eveniment au luat parte şi preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor - Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea -, premierul Mihai Tudose şi mai mulţi miniştri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne