Maria Ciobanu, către Zinaida Greceanâi: Este mişeleşte să faci o demonstraţie de propagandă sovieto-dodonistă

Pentru Zinaida Greceanâi, scopul întotdeauna scuză mijloacele. Ce contează câţi bani s-au cheltuit pentru a aduce de 1 Mai nişte necăjiţi la Chişinău, principalul e că au fost mulţi, constată deputata PLDM.
Copil încălţat în şlapi, care aproape cade din picioare de oboseală-participant la protestul PSRM organizat la 1 Mai la Chişinău.
Copil încălţat în şlapi, care aproape cade din picioare de oboseală-participant la protestul PSRM organizat la 1 Mai la Chişinău. (constantin grigoriţă)

Deputata PLDM Maria Ciobanu, referindu-se la marşul organizat de către socialişti cu ocazia zilei de 1 mai, susţine că "dodonismul" ar fi devenit politică de stat, iar Igor Dodon, asemenea lui Şor şi Plahotniuc, face tot ceea ce îi trăsneşte prin ”scăfârlie”. ”Pentru acest individ şi colegii lui nu există Constituţie, deci nici stat. Ei îl slujesc pe Putin şi pe Матушка Россия (mama Rusie n.r.). Unde ne-am pornit şi unde am ajuns? ”

În context, parlamentara a ţinut să noteze că deputata PSRM Elena Hrenova i-a predat la ”MAIOVKA” lor o lecţie de "limba moldova" unei jurnaliste, iar pentru Zinaida Greceanâi scopul întotdeauna scuză mijloacele. Ce contează câţi bani s-au cheltuit pentru a aduce nişte necăjiţi la Chişinău şi de unde sunt ei, principalul e că au fost mulţi, vorba lui Alexandru Lăpuşneanu.

”Zinaida Petrovna strălucea de fericire, îmbrăcată ca o mireasă, iar puţin mai într-o parte un copil încălţat în şlapi, cu cel puţin trei mărimi mai mari, tras pe el în grabă un tricou cu însemnele PSRM, cădea din picioare de foame, soare puternic şi oboseală... Doamnă deputată Greceanâi, aveţi deja păcate grele pe conştiinţă, de ce nu vă opriţi?”, a adăugat Maria Ciobanu sugerând Zinaidei Greceanâi să le spună şi ”ortacilor” de partid că este mişeleşte, un sacrilegiu, să faci o demonstraţie de fudulie, de propagandă sovieto-dodonistă, implicând pensionari care trăiesc la limita sărăciei şi copii suferinzi.

De menţionat că potrivit Reporter de Gardă, lidera PSRM a recunoscut în faţa presei că partidul a oferit transport gratuit pentru persoanele care şi-au manifestat dorinţa de a participa la manifestaţia de marţi, însă a refuzat să spună cât a costat organizarea evenimentului. Totodată, aceasta s-a arătat revoltată de întrebările reporterilor, replicând că nu totul se măsoară în bani şi că atitudinea oamenilor este cea care contează.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe