Mandachi #şîeu, exemplu de generozitate. Oferă mâncare gratuit celor din linia întâi a luptei contra Covid-19

Stefan Mandachi
Stefan Mandachi (Facebook)

Ştefan Mandachi, afaceristul care în 2019 a iniţiat mişcarea #şîeu şi a construit simbolic primul (şi singurul) metru de autostradă din Moldova, a promis că va asigura mâncare, gratuit şi în cantitate nelimitată, pe toată durata pandemiei de coronavirus pentru cadrele medicale sucevene, angajaţii DSP, pompierii, personalul SMURD, cadre militare şi poliţiştii din Suceava care se află în prima linie în lupta împotriva Covid-19.

Logo-ul dedicat de Mandachi salariaţilor săi
Logo-ul dedicat de Mandachi salariaţilor săi (Facebook - Stefan Mandachi)

Mandachi a fost întrebat de personalul uneia dintre instituţii care beneficiază de omenia şi generozitatea de care suceveanul şi personalul său dau dovadă, care este limita de porţii de mâncare pe care o poate primi gratuit. Răspunsul lui Ştefan Mandachi, publicat pe Facebook a fost:

"RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd din Suceava. COMANDA ŞI LIVRAREA SUNT GRATUITE!

Rog toate instituţiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părţi, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!

Mă pun în pielea unui asistent la spital în aceste momente şi sunt şi mai motivat să măresc producţia. Şi dacă nu se impun restricţii şi avem cereri, măresc producţia imediat!!!

Atâta timp cât oamenii mei rezistă şi mai vin la muncă în Suceava, noi producem şi livrăm CU DRAG către medici şi cadre militare care se luptă în prima linie.

Angajaţii noştri sunt speriaţi să nu fie contaminaţi, pentru că în Suceava s-a interacţionat enorm şi s-a minţit la fel de mult. Au şi ei familii. Şi cu toate astea, sunt pe baricade... Le repet: să informeze urgent DSP şi POLIŢIA dacă au interacţionat, să nu rişte nimic.

Voi păstra toţi aceşti angajaţi Spartan, care rezistă acum (livrează). Vor rămâne în firmă cât timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele şi ne vom reprofila. Şi vor fi recompensaţi pentru curajul lor!

Eu consider că angajaţii mei care acum LUPTĂ şi MUNCESC sunt nişte eroi. De aceea, ei sunt ÎN LINIA ÎNTÂI! Lor le dedic acest logo, care este simbolul luptei duse de către SALARIAŢI EROI. Orice salariat care munceşte acum merită respect, indiferent din ce companie face parte. Acesta este simbolul angajaţilor din toată România. Să fim în LINIA ÎNTÂI, chiar dacă asta înseamnă să stăm blocaţi în case!

Le mulţumesc tuturor salariaţilor din reţeaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasă! Sunt mândru de voi că respectaţi regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi în telefoane. Şi ei sunt în linia întîi!”.

Mandachi a dedicat salariaţilor săi şi un logo impresionant, realizat de designer-ul Radu Nistor, cu mesajul „Cu toţii în linia întâi”.

Postarea sa a devenit virală pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne