Maia Sandu despre mitingul PD: "Partid eşuat! Guvernare eşuată!"

Partidul Democrat aduce oamenii forţat la proteste şi îi umileşte impunându-i să laude guvernarea, în timp ce Plahotniuc, Candu şi alţi slujitori ai regimului cheltuie sute de mii de lei pe lună pentru propriul confort, a punctat liderul PAS.
Foto simbol, abuzurile guvernării PD
Foto simbol, abuzurile guvernării PD (facebook.com / Maia Sandu)

„Ieri Plahotniuc şi PD au demonstrat cât de josnici şi slabi sunt”, a scris pe pagina sa de socializare preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în contextul manifestaţiei de duminică organizate de conducerea Partidului Democrat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, la care majoritatea oamenilor au venit după ce au fost ameninţaţi cu pierderea locului de muncă.

„Partid eşuat! Guvernare eşuată! Ieri Plahotniuc şi PD au demonstrat cât de josnici şi slabi sunt. Cu toate ameninţările, hărţuielile şi resursele implicate, PD nu a făcut decât să arate că nu au nicio forţă, că sunt detestaţi de cetăţeni şi că unicele lor instrumente sunt persecuţiile şi minciuna”, se arată în postarea preşedintei PAS.

Politiciana a ţinut să adauge că după ce au adus în sărăcie cronică populaţia, democraţii umilesc cetăţenii impunându-i să laude guvernarea, chiar dacă au o pensie de 700 de lei, în timp ce Plahotniuc, Candu şi alţi slujitori ai regimului cheltuie sute de mii de lei pe lună pentru propriul confort.

„Ce nu înţelege Plahotniuc şi PD este ca oamenii nu acceptă să fie înjosiţi şi că vor riposta împotriva abuzurilor nenumărate comise de guvernare”, a adăugat Sandu.

În context, aceasta a ţinut să amintească faptul că vineri, 19 octombrie, PAS a prezentat 100 de adevăruri despre care Plahotniuc şi PD nu vor vorbi la evenimentul lor de lansare care ar fi avut loc duminică.

„Am rugat cetăţenii să ne spună care dintre acestea sunt cele mai grave, în primele 5 clasându-se uzurparea puterii, anularea alegerilor, eşecul în recuperarea miliardului, adoptarea sistemului mixt şi răpirea cetăţenilor turci. Oamenii sunt foarte conştienţi cu privire la pericolul menţinerii la putere a PD-ului şi necesitatea de a elibera ţara ACUM!”, a conchis Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe