Maia Sandu, candidata PAS la funcţia de preşedinte a R. Moldova

Maia Sandu, preşedinta PAS
Maia Sandu, preşedinta PAS (unpaspentru.md)

Consiliul Politic Naţional al Partidului Acţiune şi Solidaritate a desemnat-o marţi pe Maia Sandu drept candidata din partea formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

Totodată, Consiliul a luat decizia constituirii Grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor în susţinerea Maiei Sandu. PAS a depus miercuri actele de înregistrare la Comisia Electorală Centrală.

„Noi nu venim în această campanie doar să participăm, să ne facem publicitate sau să ne răzbunăm pe cineva. Venim să câştigăm împotriva sărăciei, hoţiei, nedreptăţii.

Să readucem oamenilor încrederea că se poate trăi bine acasă. Să construim o ţară pentru oamenii buni”, a declarat liderul PAS în cadrul evenimentului de lansare în compania electorală.

Fostul deputat şi semnatar al Declaraţiei de IndependenţăVasile Şoimaru consideră că Maia Sandu аre cele mai bune şanse şi merită să ocupe funcţia de dirijor al R. Moldova. „Maia Sandu mi-a fost studentă. A absolvit Academia de Studii Economice cu media 9,4. A scos un profesor din sală, când a aflat cu ce se ocupă. O stimez încă de atunci, de 25 de ani”.

Platforma DA a înaintat la prezidenţiale candidatura propriului lider, Andrei Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe