Macovei: Ponta nu poate fi preşedintele ţării, el este deja preşedintele unui grup de crimă organizată

Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Deşi mesajul central al prezidenţiabilului Victor Ponta a fost că el este "preşedintele care uneşte", fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a afirmat, sâmbătă, că pesedistul promovează de fapt o campanie de ură şi dezbinare similară cu a lui Ion Iliescu din anii '90.

"Ponta şi PSD i-au divizat pe români şi i-au pus să se urască unii cu alţii pe criterii religioase, pe grupe de vârstă sau dacă sunt în ţară ori în diaspora. Campania lui Ponta a lăsat în urmă români mai săraci, mai dezbinaţi şi mai multă ură. O astfel de campanie de dezbinare a românilor nu s-a dus în România din anii '90, de la Iliescu", a subliniat Monica Macovei.

Mii de oamenii au ieşit vineri seară în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de actualul Guvern şi de organizarea alegerilor prezidenţiale, iar acest lucru, în opinia fostului ministru de Justiţie, arată că oamenii se unesc împotriva corupţiei, hoţiei şi minciunii.

"Aseară însă, românii au arătat că sunt liberi, puternici şi uniţi împotriva corupţiei, hoţiei, minciunii şi clanurilor mafiote din PSD. Vocea românilor din stradă a fost un semnal de transformare pentru întreaga clasă politică românească. Victor Ponta nu poate fi preşedintele României deoarece el este deja preşedintele grupului de crimă organizată care ucide şi sărăceşte România", a afirmat Monica Macovei.

Aseară românii au arătat că sunt liberi, puternici şi uniţi împotriva corupţiei, hoţiei, minciunii şi clanurilor mafiote din PSD

"Duminică votez în consecinţă. Haideţi mâine la vot şi îndemnaţi-i şi pe alţii să voteze să ne luăm România înapoi", a fost apelul europarlamentarului.