Macovei: Parlamentul nu mai e organul reprezentativ al poporului, ci al hoţilor. PSD-ALDE-UDMR trădează ţara

Justiţia este asediată, în acest moment, de grupul de crimă organizată PSD şi ALDE, alături de colegii lor maghiari de la UDMR. Cele trei partide politice trădează ţara şi pe toţi românii cinstiţi, a acuzat europarlamentarul Monica Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Monica Macovei)

România este asediată, cetatea este asediată de grupul de crimă organizată PSD şi ALDE, care are majoritatea în Parlament şi are şi susţinerea UDMR. În plus, opoziţia nu mai are dreptul de a-şi susţine amendamentele respinse în Parlament, a tras un semnal de alarmă luni, pe pagina sa de socializare, deputatul european Monica Macovei.

"În acest moment, Parlamentul nu mai este organul reprezentativ al poporului, ci reprezintă pe altcineva: îi reprezintă pe ei, îi reprezintă pe cei care fură, îi reprezintă pe penalii din Parlament. Suntem într-un fel de război. PSD şi ALDE, cu sprijinul UDMR, au pornit un război împotriva justiţiei şi a poporului român. Am spus la RFI România că modificările la legile justiţiei şi la codurile penale vor distruge justiţia şi dreptatea din România. Am fost întrebată ce pot face ca europarlamentar, dacă voi face vreun demers în Parlamentul European. Sunt convinsă că aşteptările populaţiei sunt mari şi că oamenii vor ca Parlamentul European, Comisia Europeană, organizaţii internaţionale să reacţioneze, să poată fi oprit acest rău care se abate asupra justiţiei şi ţării", a declarat Macovei.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, Parlamentul European este deja în vacanţă pentru sărbătorile de sfârşit de an, nu mai sunt şedinţe, aşa încât a transmis câtorva comisari, preşedintelui Comisiei LIBE şi câtorva europarlamentari amendamentele PSD&ALDE şi efectele acestora, respectiv "oprirea anchetelor şi imposibilitatea condamnărilor prin eliminarea instrumentelor absolut necesare de anchetare a infracţiunilor", şi le-a solicitat "să încerce să oprească distrugerea statului de drept în România".

"Este vorba de apărarea ţării, este vorba de apărarea democraţiei, a statului de drept. PSD&ALDE, Tăriceanu&Dragnea şi toţi ceilalţi fură ţara şi trădează ţara. Eu apăr ţara, dreptatea şi legea şi pe români, eu apăr România. Eu nu trădez ţara, aşa cum mă acuză politicienii cu probleme penale care folosesc Parlamentul doar în interes propriu şi au pornit un război împotriva justiţiei şi a legii egale pentru toţi. PSD&ALDE&UDMR trădează ţara şi pe toţi românii cinstiţi", a conchis Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne