Macovei: Dragnea, ajuns la al treilea dosar, nu mai poate să reprezinte Camera Deputaţilor

Monica Macovei
Monica Macovei (Monica Macovei)

Ajuns deja la al treilea dosar penal, Liviu Dragnea nu mai poate să reprezinte Camera Deputaţilor pe plan internaţional şi nu poate reprezenta nici România, a afirmat luni, pe pagina sa de socializare, europarlamentarul Monica Macovei.

"Dragnea, al treilea dosar penal: este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, în afacerea Tel Drum. Mai sunt şi alte acuzaţii pentru care este cercetat. O persoană condamnată deja definitiv, trimisă în judecată în alt dosar, iar acum acuzată că a înfiinţat un grup infracţional organizat nu mai poate fi şeful Camerei Deputaţilor, nu poate să reprezinte această instituţie pe plan internaţional şi nu poate reprezenta nici România. Ne-ar acoperi pe toţi de ruşine, inclusiv pe deputaţi", a declarat Macovei.

Europarlamentarul consideră că, până la clarificarea acuzaţiilor, Dragnea trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Dacă PSD ar fi interesat de soarta României, l-ar demite şi din funcţia de preşedinte al partidului, membru al Socialiştilor Europeni", a adăugat Macovei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne