Macovei: Dragnea a propus ca premier un om pe care poate să-l controleze total

Este îngrijorător că propunerea de prim-ministru, Sevil Shhaideh, a lucrat în cea mai mare parte a carierei sale cu doi actuali condamnaţi definitiv - Nicuşor Constantinescu şi Liviu Dragnea, a opinat fostul ministru Monica Macovei.
Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a propus un prim-ministru - Sevil Shhaideh - care să ţină locul ocupat până schimbă legile după bunul plac, a acuzat miercuri, pe contul său de Facebook, europarlamentarul Monica Macovei.

"Este îngrijorător că propunerea de prim-ministru, doamna Sevil Shhaideh, a lucrat în cea mai mare parte a carierei sale cu doi actuali condamnaţi definitiv: Nicuşor Constantinescu, baronul PSD de Constanţa, şi Liviu Dragnea, preşedintele "grupului infracţional organizat" PSD. Relaţiile profesionale s-au extins şi asupra evenimentelor private, cei doi fiind martori la căsătoria doamnei Shhaideh", a declarat Monica Macovei.

Potrivit fostului ministru de Justiţiei, Liviu Dragnea a precizat că propune ca prim-ministru un om în care are "o încredere deplină", adică un om pe care poate să-l controleze total.

"Este evident că interdicţia legală de a ocupa funcţia de premier îl enervează pe condamnatul Dragnea, care a şi spus că "deocamdată" nu va solicita această funcţie. Dragnea indică astfel şi că PSD va forţa modificarea legii, şi că doamna Shhaideh va avea un rol decorativ şi limitat", a adăugat Monica Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne