Macovei: Condamnatul străbate ţara pentru a-şi ţine baronii aproape, momindu-i cu bani

Olimpiada minciunilor în PSD lasă ţara neguvernată, iar securitatea oamenilor rămâne în pericol, a acuzat europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Monica Macovei)

De zile întregi, politicienii PSD au invadat spaţiul public cu bătălia pentru putere din interiorul partidului condus de condamnatul Liviu Dragnea, a scris vineri, pe pagina sa de socializare, deputatul european Monica Macovei.

"Condamnatul străbate ţara pentru a-şi ţine baronii aproape, momindu-i cu bani. Protejata lui, Carmen Dan, şi-a pierdut orice autoritate şi respect în MAI şi stârneşte o mare îngrijorare în rândul oamenilor, care îşi văd vieţile şi integritatea fizică puse în pericol. Mai interesează pe cineva din Guvern că doamna Dan este încă ministru după propunerea aberantă de a-l demite pe cel care a spus că sunt vitale camerele de luat vederi pentru descoperirea infractorilor sau că victimele nu pot fi audiate de faţă cu infractorii? Cine o să răspundă pentru criminalii nedescoperiţi? Nepăsare criminală!", a declarat Macovei.

Europarlamentarul se întreabă, retoric, dacă mai interesează pe cineva din Guvernul PSD&ALDE că pacienţii din spitale sunt trataţi cu instrumente nesterile.

"Nepăsare criminală! Este interesat prim-ministrul Tudose de altceva decât de bătălia din PSD? Este preocupat să găsească soluţii ca propunerile PSD şi ALDE de modificare a Codurilor penale să nu ajungă să fie adoptate sau ca pacienţii să nu mai fie purtaţi de la un spital la altul, iar medicii de familie să nu mai fie umiliţi? Politicienii PSD arată că o haită care se atacă haotic, sunt interesaţi numai de grupul lor de crimă organizată şi tratează România şi pe români cu nepăsare criminală. A început în PSD olimpiada minciunilor, se mint între ei, ne mint pe noi toţi. Până când?", a precizat Macovei.