Macovei: Cătălin Ivan a minţit. Eu luam premii în Parlamentul European şi el zicea că sunt anchetată

Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Europarlamentarul Cătălin Ivan a minţit când a declarat public că aş fi anchetată de o Comisie de etică a Parlamentului European, nu m-a anchetat nimeni, dimpotrivă, eu luam premii şi el o ţinea una şi bună cu anchetarea, a declarat miercuri Monica Macovei, care a anunţat că a câştigat pe fond procesul cu rivalul de la PSD.

"Nu m-a anchetat nimeni în Parlament, dimpotrivă, eu luam premii şi Ivan minţea cu anchetarea, ştiind că spune minciuni. La PSD, minciuna şi corupţia se practică în mod organizat. Judecătoria Sectorului 1 a decis că europarlamentarul Cătălin Ivan a minţit, după ce, într-un alt proces, judecătorii au decis că senatorul PSD Dan Şova a minţit când a afirmat că tatăl meu a lucrat în fosta Securitate.

Nici eu nu am fost cercetată de vreo comisie din Parlamentul European, nici tata nu a lucrat cu fosta Securitate. Tactica politică a PSD este minciuna adusă la apogeu de Ponta, iar argaţii îl urmează. Şi Ivan şi Şova trebuie să plătească şi despăgubiri. Declaraţiile politicienilor PSD despre mine sunt minciuni, lansate sistematic ca să mă denigreze", a declarat Monica Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei a arătat că l-a acţionat în judecată pe Cătălin Ivan la sfârşitul anului 2012, pe vremea când acesta era membru de vază al PSD, pentru acuzaţii mincinoase şi defăimare, pentru că a susţinut public că ar fi fost anchetată de o "Comisie de etică" a Parlamentului European.

"Acuzaţiile mincinoase lansate de Cătălin Ivan au fost infirmate chiar şi de oficiali ai Parlamentului European, dar, în loc să îşi ceară scuze publice că a dezinformat opinia publică şi că a minţit, Cătălin Ivan a continuat să mă atace şi să mă denigreze. Aşa cum fac în continuare şi alţi politicieni rămaşi în PSD", a concluzionat europarlamentarul Monica Macovei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne