Macovei: Bucureştiul ar ajunge în iad cu Marian Munteanu

Nici Marian Munteanu şi nici Gabriela Firea nu se pricep deloc la administraţie şi nu au ce să facă pentru Bucureşti, crede Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

Preşedintele M10, Monica Macovei a susţinut, sâmbătă, la Alba Iulia, că propunerea liberalilor la Primăria Capitalei - Marian Munteanu - ''este o ruşine'' şi, reprezintă, probabil, un blat cu PSD, relatează Agerpres.

Întrebată într-o conferinţă de presă unde ar ajunge Bucureştiul cu Marian Munteanu primar general, Monica Macovei a răspuns: ''În Iad. Deci, nicăieri. Presupun că este un blat cu PSD şi o să ne trezim cu doamna gospodină Firea şi o să primim reţete de mâncare şi de prăjituri. (...). Este o ruşine o asemenea propunere (cea a PNL — n.r.). Nu are ce să facă pentru Bucureşti domnul Munteanu, cum nu are ce să facă nici doamna Firea. Nu au ce să facă pentru că nu se pricep la administraţie deloc'', a spus Macovei.

Macovei a mai opinat că Marian Munteanu nu ar putea duce România spre progres şi securitate. Întrebată cum ar putea afecta un primar securitatea României, Macovei a declarat că ''oricine'' o poate strica

''Cine ştie ce declaraţii o să facă. Orice declaraţie pe care o face orice om politic, şi primarul Capitalei este un om politic, se consemnează de toate ambasadele şi, în câteva minute, a plecat în toată lumea. Eu nu spun că va strica, dar ne va da de lucru mult mai mult şi inutil. Şi mai e ceva. Este candidatul PNL, un partid care a dat un preşedinte şi care vrea să vină la guvernare. Şi atunci eu merg pe logică: americanii se vor întreba 'păi, poate şi PNL crede la fel dacă l-a propus pe acesta candidat'. Adică, ne ridică mari probleme'', a explicat Macovei, adăugând că, în opinia sa, bucureştenii nu îl vor vota pe Marian Munteanu.