Machiajul de Paşte trebuie să fie în culori pastelate

Machiaj fantezie realizat de Raluca Florea Nuţ.
Machiaj fantezie realizat de Raluca Florea Nuţ. (Cocografic & Raluca Florea Nuţ)

Primăvara se regăseşte în calendar, în natură, dar trebuie să se regăsească şi pe feţele dumneavoastră!

Prospeţimea unui machiaj se obţine prin folosirea unor culori calde care dau luminozitate feţei. Rozul, violetul deschis, galbenul, portocaliul sau verdele sunt câteva din culorile cu care puteţi crea un machiaj natural şi strălucitor în zi de sărbătoare.

Fondul de ten în nuanţe deschise, naturale este primul pas pentru un machiaj simplu. Ochii îi puteţi pune în evidenţă prin treceri subtile ale fardului în tonuri calde de la roz sau galben combinat cu violet. Nu uitaţi de aplicarea unui rimel ce vă curbează genele şi vă scoate în relief frumuseţea ochilor!

Pentru conturarea pomeţilor puteţi opta între un blush în tonuri de roz sau piersică pentru tenul deschis şi între un blush în nuanţa de bej pentru tenul măsliniu. De asemenea, trebuie să ţineţi cont că nuanţa blush-ului este condiţionată de nuanţa şi intensitatea rujului.

În ceea ce priveşte rujul, în funcţie de culorile preferate de dumneavoastră puteţi alege un roz pal sau intens, portocaliu sau chiar violet. Aşadar, fiţi naturale prin machiaj şi bucuraţi-vă de sărbători!