Lupul paznic la oi. Şeful Antidrog al SRI Arad, reţinut pentru trafic de cocaină şi canabis

Şeful Departamentului Antidrog din Arad a ajuns la "Beciul Domnesc" pentru trafic de cocaină şi canabis.
Descinderi cu mascaţi
Descinderi cu mascaţi (Epoch Times România)

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii - Serviciul Judeţean de Informaţii Arad, Ciprian Sabin Mare, care ocupa funcţia de şef al Departamentului Antidrog, a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, reiese dintr-un comunicat remis vineri de instituţie.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 11.08. – 16.08.2017, la date diferite şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspectul M. C. S. a vândut în două rânduri, droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (6 grame cocaină) fără drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, în data de 17.08.2017, orele 19.45-20.50, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspectul a vândut droguri de risc (100 grame cannabis), fară drept, cu suma de 400 euro şi 200 lei, respectiv a deţinut droguri de risc (250 grame de cannabis), fără drept şi în scop de comercializare, în imobilul său situat în municipiul Arad, jud.Arad, fiind surprins cu ocazia realizării flagrantului şi a percheziţiei domiciliare”, arată DIICOT.

În acelaşi dosar, un alt suspect a fost reţinut de oamenii legii sub acuzaţia că a vândut 300 de grame de canabis cu 6.000 de lei. În maşina sa au fost găsite încă 100 de grame de canabis.

Procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au efectuat vineri patru percheziţii pe raza judeţului Arad, dintre care o percheziţie la sediul unei instituţii publice.