Lupta pentru putere. Dragnea încearcă să îşi "cumpere" susţinători. Cu ce rezultate?

Şeful PSD Caraş-Severin a respins propunerea disperată a lui Liviu Dragnea care, în încercarea de a-şi găsi aliaţi în războiul cu Gabriela Firea, a oferit funcţii tentante chiar şi acelora pe care nu i-a agreat în jurul său, scrie Express de Banat.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Nu mai demult de ieri, fostul premier Victor Ponta spunea, la B1 TV, că Dragnea nu are susţinători adevăraţi, ci oameni pe care i-a cumpărat cu diverse funcţii şi avantaje şi a opinat că, dacă până la şedinţa CEx de vineri nu va mai avea funcţii de dat, Dragnea s-ar putea să se trezească fără niciun vot. Se pare că exact acest lucru încearcă Dragnea să facă, să atragă oameni cu funcţii. Nu înseamnă, însă, că îi şi iese de fiecare dată.

Astfel, surse social-democrate au dezvăluit pentru expressdebanat.ro că şeful PSD Caraş-Severin a respins propunerea disperată a lui Liviu Dragnea care, în încercarea de a-şi găsi aliaţi în războiul cu Gabriela Firea, a oferit funcţii tentante chiar şi acelora pe care nu i-a agreat în jurul său.

Lui Mocioalcă i s-a propus un post de ministru, pe care cărăşeanul ar fi urmat să-l ocupe imediat după remanierea Guvernului Dăncilă. Versat în ale politicii după cinci mandate de deputat, Mocioalcă a refuzat, însă, propunerea: nu putea face o asemenea gafă, acceptând o funcţie de la un Dragnea tot mai lipsit de puteri.

De altfel, liderul PSD Caraş Severin a recunoscut oficial pentru caon.ro că a semnat scrisoarea prin care i se cere lui Liviu Dragnea să plece de la şefia PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne