Luna văzută prin telescop: imagini care impresionează (video)

Un mini-documentar al regizorului Alex Gorosh - ”A New View of the Moon” - prezintă reacţiile trecătorilor la vederea de aproape a Lunii.
Luna
Luna (Print screen YouTube)

Câte lucruri ne sunt puse la dispoziţie în fiecare zi dar nu le acordăm niciodată atenţie? În mini-documentarul "A New View of the Moon", realizat de regizorul Alex Gorosh, pe străzile aglomerate din Los Angeles este purtat un telescop pentru a le oferi trecătorilor imaginea clară a ceva ce este prezent permanent în vieţile noastre, dar mulţi nu au avut niciodată şansa de a vedea îndeaproape - Luna şi imensitatea sa.

Pe fundalul melodiei Claire de Lune de Claude Debussy, sunt prezentate, una după alta, reacţiile surprinzătoare şi entuziaste ale tuturor trecătorilor care, poate pentru prima dată, s-au aflat atât de aproape de Lună.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință