Ludovic Orban şi-a lansat oficial candidatura la şefia PNL

Ludovic Orban şi-a depus luni, la sediul central al PNL, moţiunea cu care intră în cursa pentru şefia partidului. Potrivit liberalului, moţiunea sa este un apel la unitate.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liberalul Ludovic Orban şi-a lansat oficial luni candidatura pentru şefia PNL. În cursul acestei dimineţi, Orban şi-a depus la sediul partidului din Aleea Modrogan moţiunea cu care candidează la şefia formaţiunii, intitulată "PNL - Forţa Dreptei".

Potrivit Hotnews, Orban şi-a susţinut discursul în curtea sediului, având în spate câteva zeci de membri PNL care îl susţin, printre care foşti şi actuali parlamentari şi lideri marcanţi de filiale, precum Ilie Bolojan sau Mircea Hava, ce i-au stat alături lui Orban când şi-a prezentat candidatura.

Flancat de colegii săi, Orban a apreciat că are alături "o echipă de oameni puternici, care au reuşit în competiţiile electorale, oameni care fac cinste PNL.

"Nu-mi place să vorbesc despre mine dar simt nevoia să spun câteva cuvinte despre mine. Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc ţara, sunt un liberal până în măduva oaselor. Niciodată nu am fugit de pe câmpul de luptă. Sunt un om de echipă. Proiectul nostru este de a construi un PNL care să aibă forţa de a câştiga toate alegerile de acum încolo. Ne luptăm, pentru drepturile şi libertăţile individuale. Suntem hotărâţi să câştigăm preşedinţia, nu pentru noi, nu pentru PNL. PNL a fost prezent, a făcut ceea ce trebuie de fiecare dată când România a avut nevoie. Suntem pregătiţi să dăm acel PNL pe care România îl aşteaptă. România are nevoie de PNL astăzi mai mult ca oricând", a declarat Orban.

Moţiunea lui Orban, care poate fi accesată aici, este, potrivit liberalului, "un apel la unitate" şi "mai mult decât orice, (...) expresia încrederii pe care o avem în resursele societăţii româneşti, în rolul de lider pe care trebuie să îl împlinească Partidul Naţional Liberal şi în forţa noastră de a asigura, în deplin parteneriat cu cetăţenii, dezvoltarea României."

Orban îl are competitor în cursa pentru şefia PNL pe Cristian Buşoi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne