Ludovic Orban, promisiune pe Facebook: "Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate"

Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând, susţine Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Florin Chirilă/Epoch Times)

Liderul PNL, Ludovic Orban, anunţă, printr-o postare pe Facebook , că prioritatea zero pentru partidul pe care îl conduce este demiterea lui Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor.

"Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaş de la colţul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea şefului PSD faţă de presa independentă, care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist.

Devine o obligaţie morală pentru orice parlamentar să voteze scoaterea de pe faţa Parlamentului a acestui furuncul care desfigurează imaginea forului democratic cel mai reprezentativ.

Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând", scrie pe Facebook liderul PNL.

Postarea lui Ludovic Orban vine în contextul în care pentru a scăpa de jurnalistul Pro TV Alex Dima care îi cerea un interviu pe tema fondurilor europene şi (ne)realizării promisiunilor electorale, Liviu Dragnea l-a invitat pe acesta la baie. Nu este prima dată când pentru a se victimiza, Liviu Dragnea încearcă să acrediteze ideea că jurnaliştii îl hărţuiesc şi îl urmăresc inclusiv când el încearcă să se ducă la baie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne