Ludovic Orban: Prima vizită în străinătate va fi în Republica Moldova

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Noul premier al României, Ludovic Orban a declarat miercuri că prima vizită în străinătate va fi în Republica Moldova, urmată de Bruxelles.

„Vreau să merg în Republica Moldova, voi discuta cu Maia Sandu”, a declarat noul premier român, citat de Radio Europa Liberă.

Aşa cum guvernul de la Chişinău vrea „dezoligarhizarea” R. Moldova, noul prim-ministru liberal al României, Ludovic Orban a subliniat că guvernul său va începe „depesedizarea” administraţiei publice.

Într-un interviu televizat, Orban a ţinut să menţioneze că vrea concursuri „ca la bacalaureat”, supravegheate video pentru funcţionarii publici şi a acuzat Partidul Social-Democrat că a încercat să-şi menţină oamenii în posturi organizând concursuri neserioase, înainte de plecarea de la putere, mai transmite sursa citată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe