Lovitură pentru Cătălin Cherecheş. Nu a scăpat de "Beciul Domnesc"

Intrat în cursa pentru un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare la scurt timp după ce a fost prins în flagrant luând mită de procurorii DNA, Cătălin Cherecheş va petrece următoarele zile la "Beciul Domnesc".
(Captură Foto)

Primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, rămâne după gratii în dosarul în care este acuzat de luare de mită, au decis, în mod definitiv, judecătorii Curţii de Apel Cluj.

Instanţa a menţinut astfel decizia luată miercurea trecută de Tribunalul Cluj care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a edilului.

"Curtea de Apel Cluj a respins, ca nefondată, contestaţia la măsura arestării preventive, ceea ce înseamnă că primarul Cătălin Cherecheş rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile. Noi vom formula în cel mai scurt timp o cerere de revocare a măsurii, care se va judeca la Tribunalul Cluj.

În acest moment, după decizia Curţii de Apel Cluj s-a definitivat propunerea de arestare preventivă, această măsură fiind, de acum, definitivă", a declarat Geanina Cuc, unul dintre avocaţii lui Cătălin Cherecheş, citat de Mediafax

În ciuda acestei situaţii, Cătălin Cherecheş va putea candida pentru un nou mandat de primar după ce Tribunalul Maramureş a emis o hotărâre în acest sens.

Pentru a afla mai multe detalii despre dosarul lui Cătălin Cherecheş intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne