Locul 11 pentru România la Cupa Mondială de spadă feminin (Tallinn)

Echipa feminină de spadă a României formată din Ana-Maria Popescu (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereş (CSA Steaua) şi Maria Udrea (CSA Steaua) s-au clasat doar pe locul 11 la CM de la Tallin, sportivele noastre cedând în optimi în faţa Rusiei cu 34-37.
(Hannah Johnston / Getty Images)

Echipa feminină de spadă a ţării noastre a obţinut doar locul 11 la Cupa Mondială de la Tallinn (Estonia), fetele noastre fiind învinse în optimi de Rusia cu 34-37, conform site-ului Federaţiei Române de specialitate.

Ana-Maria Popescu (CSA Steaua), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereş (CSA Steaua) şi Maria Udrea (CSA Steaua), au luptat pentru locurile 9-16 cu Japonia, Polonia şi Spania. De nipone au trecut cu 45-24, pierzând apoi cu 37-40 în faţa polonezilor, pentru ca să câştige în ultimul meci pentru poziţiile 11-12 cu ibericele, scor final 45-39.

Podiumul a fost ocupat de Franţa, urmată de Italia şi China.

Următoarea etapă de Cupă Mondială la spadă feminin, din sezonul 2017-2018, va avea loc în China, la Suzhou, în perioada 10-12 noiembrie.

În concursul individual, Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a obţinut cea mai bună clasare dintre românce, locul 14.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport