Locuitorii sectorului 6, sătui să fie duşi cu preşul de autorităţi. Plimbare în jurul parcului Drumul Taberei

Parcul Drumul Taberei.
Parcul Drumul Taberei. (Facebook, Plimbare în jurul parcului Drumul Taberei)

Nemulţumiţi de întârzierea lucrărilor de modernizare a parcului Drumul Taberei, locuitorii sectorului 5 vor ieşi sâmbătă în stradă, pentru a protesta. Protestul va lua forma unei plimbări în jurul parcului de care cetăţenii nu pot beneficia.

"Dragilor, vă invit sâmbătă 21 februarie, ora 14.00 la o plimbare în jurul parcului Drumul Taberei. Vom profita de vremea frumoasă care se anunţă, ne vom aminti de ceea ce a fost odată parcul nostru, vom face poze, vom filma şi vom lega panglici de doliu pe gardul parcului. Luaţi-vă familiile, părinţi, copii, bunici, vecinii, camerele foto, video, telefoanele mobile şi panglica neagră de pus pe gard! Vă rog să transmiteţi mai departe invitaţia tuturor celor pe care îi cunoaşteţi.", scriu organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook Plimbare în jurul Parcului Drumul Taberei.

Potrivit organizatorilor, "plimbarea" care ar trebui să-i mişte pe edilii sectorului 6 va începe în jurul orei 14.15, în direcţia Romancierilor, prin faţa „serelor”. "Vom face stânga pe strada Târgu Neamţ, apoi vom merge pe Topolovăţ, stânga pe Drumul Taberei şi iar stânga pe Braşov, până la locul de pornire.", scriu organizatorii, îndemnându-i pe cei ce au mesaje de transmis primarului, recte primăriei vă rog să le aducă cu ei, sub orice formă şi nu uitaţi panglicuţa neagră de pus pe gard!

Reamintim că, potrivit b365.ro, lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013, la momentul respectiv autorităţile declarând că parcul va fi redeschis în vara anului 2014. În prezent, parcul este încă închis.

Potrivit sursei citate, proiectul privind „Modernizarea arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei" are o valoare de 75.188.177,45 lei din care contribuţia proprie a Primăriei Sectorului 6 este de 1.215.809,90 lei, restul de bani constituind fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

Asocierea care a câştigat contractul este formată din S.C. PERGOLA GRADINI DECORATIVE S.R.L. -S.C. PROMS CONCEPT GROUP S.R.L.-S.C. CONSTRUCTII ERBASU S.A.- S.C. HIDROCANAL SL-S.C. UTI TRAFFIC MANAGEMENT S.A.-S.C. E-FACTOR SOLUTIONS S.R.L.-S.C. METABET C.F. S.A.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.