Locuinţa lui Tudorel Toader, vandalizată. S-a lăsat cu plângere penală

Tudorel Toader
Tudorel Toader (Epoch Times România)

Locuinţa din Iaşi a fostului ministru al Justiţiei Tudorel Toader, rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, a fost vandalizată de persoane necunoscute. Potrivit Mediafax, fostul ministru a fost vizat de mesaje precum “Demisia” sau “Demisia, Tudorel Toader”.

Unul dintre mesaje a fost scris cu spray alb pe poarta locuinţei fostului ministru, situată în zona Copou din Iaşi, în timp ce pe gardul proprietăţii au fost făcute trei graffiti cu portretul lui Tudorel Toader.

De asemenea, mesaje similare, care cer demisia lui Tudorel Toader, au fost scrise şi pe unele străzi din jurul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”.

Ulterior, mesajele de pe poarta casei fostului ministru al Justiţiei au fost şterse, însă la acest moment se văd încă urmele acestora.

Unul dintre băieţii fostului ministru a depus plângere la Secţia 2 a Poliţiei din Iaşi.

Un purtător de cuvânt al IPJ Iaşi a declarat că, în urma sesizării făcute, a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, adăugând că în prezent au loc cercetări pentru a fi identificaţi făptaşii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne