Liviu Dragnea: "Gabi Firea, poate fi o variantă foarte bună pentru primăria Capitalei"

Gabriela Firea poate fi "o variantă foarte bună" pentru Primăria Generală a Capitalei, a declarat marţi liderul PSD, Liviu Dragnea, precizând însă că social-democraţii nu au luat, până în acest moment, o decizie.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Invitat pe platourile România TV, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Răspunsul preşedintelui PSD a fost "încă nu. dar Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună", a completat preşedintele PSD, potrivit gândul.info.

Preşedintele PSD a mai adăugat că nu a fost luată încă o decizie în ceea ce priveşte nominalizarea unui candidat la Primăria Capitalei şi a subliniat importanţa alegerilor locale din 2016. "Alegerile pentru Primăria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joacă", a spus acesta.

Gabriela Firea este senator PSD, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, preşedinte al PSD Ilfov şi purtător de cuvânt al formaţiunii. Firea s-a remarcat recent prin faptul că a depus plângere penală împotriva lui Traian Băsescu, pentru şantaj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne