Liviu Dragnea are ocazia să mai câştige o navetă de bere! I-o dă Pleşoianu. Tot la un pariu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, unul dintre cei mai vocali inamici ai "Noii Securităţi", îl provoacă pe Liviu Dragnea să accepte un nou pariu. Miza ar fi demiterea procurorului Oana Hăineală din funcţia de şefă a Corpului de Control al ministrului Justiţiei.
Liviu Pleşoianu, deputat PSD
Liviu Pleşoianu, deputat PSD (Epoch Times)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi-a provocat şeful pe linie de partid, pe Facebook, la un nou pariu. Tot pe o navetă de bere. Mai exact, social-democratul pune pariu că Liviu Dragnea nu va cere public demiterea Oanei Hăineală din funcţia de şefă a Corpului de Control al ministrului Justiţiei şi se declară : "exasperat" de lipsa de curaj a celor ce spun "că luptă împotriva Noii Securităţi."

"Pentru că am constatat că e o metodă de succes (şi pentru că nu apare altfel nicio reacţie), am decis să comentez la ultimul articol publicat pe pagina preşedintelui PSD Liviu Dragnea. Am o ladă de bere de dat. O să ajung să o şi dau?", îşi anunţă Pleşoianu fanii, postând în continuare mesajul pus pe pagina liderului PSD.

"Bună seara! Ca parlamentar PSD, am decis să vă scriu aici. Pentru că am observat că doar această metodă funcţionează, vă propun un... pariu. Pun pariu pe o #LadăDeBere de cea mai bună calitate că NU veţi lua poziţie public pentru a cere demiterea distinsei doamne HĂINEALĂ din poziţia de şefă a Corpului de Control al ministrului Justiţiei. Nu ştiu cum vedeţi dumneavoastră lucrurile, dar mie (ca om care a făcut pasul către politică din poziţia unui cetăţean EXASPERAT de lipsa de CURAJ şi ABILITATE a celor care spun că luptă împotriva Noii Securităţi) mi se pare pur şi simplu INTOLERABIL ca guvernele PSD-ALDE să o considere pur şi simplu indispensabilă pe distinsa procuroare HĂINEALĂ!", i-a scris Pleşoianu lui Dragnea.

Deputatul îi reproşează Oanei Hăineală că este una dintre semnatarele protocolului dintre SRI şi CSM, că ar fi fost implicată "în procesul de redactare a celebrei erate a Curţii Constituţionale prin care Băsescu a fost ajutat să rămână în funcţie" şi că ar fi " un procuror special - unul pasionat de... studii de securitate."

"Au trecut deja câteva zile de când a fost desecretizat protocolul SRI - CSM. Domnul ministru Tudorel Toader e dator cu o reacţie oficială. NU e deloc în regulă să denunţăm public aceste protocoale, dar să facem în acelaşi timp echipă, la cel mai înalt nivel, tocmai cu cei care le-au semnat! Fiecare zi care trece fără ca ministrul Justiţiei să iasă public şi să anunţe că renunţă la colaborarea cu distinsa doamnă HĂINEALĂ este o zi în care luptă împotriva Noii Securităţi îşi pierde din credibilitate...", adaugă Pleşoianu.

Nu în ultimul rând, deputatul îi cere public şefului său să spună dacă îşi menţine afirmaţiile pozitive în ceea ce o priveşte pe procuroarea Hăineală.

"Ţinem pariul, domnule Dragnea?", concluzionează deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne