Lista finală: Cine sunt cei nouă care îi vor pune întrebări lui Iohannis la dezbatere

Preşedintele Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis (Presidency.ro)

A fost stabilită lista celor nouă persoane care îi vor pune întrebări, marţi, preşedintelui Klaus Iohannis în cadrul dezbaterii dinaintea celui de-al doilea tur al cursei pentru Cotroceni.

Este vorba despre: Cristina Şincai (România TV), Radu Tudor (Antena 3), Ramona Avrămescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Clarice Dinu (Hotnews.ro), Silviu Mănăstire (B1 TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunţat, cu o zi în urmă, că a refuzat invitaţia de a lua parte la dezbatere din partea Digi24, subliniind că nu i s-a părut firesc ca invitaţia să fie nominală şi adăugând că invitaţiile trebuiau trimise la redacţii, iar redacţiile să decidă pe cine trimit. Detalii aici.

Reamintim că dezbaterea va fi găzduită, la ora 19:00, de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

La eveniment vor fi prezenţi în sală în jur de 200 de studenţi. În ciuda insistenţelor sale, şefa PSD Viorica Dăncilă nu a fost invitată la dezbatere.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a precizat că se aşteaptă ca dezbaterea să aibă o audienţa, cu tot cu Facebook, de peste şapte milioane de cetăţeni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne