Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucător al sezonului la FC Barcelona

Starul argentinian a fost recompensat pentru a şasea oară cu distincţia "Aldo Rovira", graţie prestaţiilor sale excelente la echipa de club în sezonul 2017-2018.
Starul argentinian Lionel Messi
Starul argentinian Lionel Messi (Leo Messi/facebook)

Atacantului vedetă Lionel Messi i-a fost conferit "Premiul Aldo Rovira" - acordat celui mai bun jucător al sezonului de la gruparea de pe Camp Nou, potrivit presei iberice.

În urma votului exprimat a unui juriu format din ziarişti de specialitate şi reprezentanţi ai consiliului director al clubului barcelonez, argentinianul de 31 de ani, în urma contribuţiei importante adusă de acesta în sezonul 2017-2018, a fost recompensat pentru a şasea oară în carieră cu acest premiu.

Messi, care a fost golgheterul sezonului în Primera Division cu 34 de reuşite, a obţinut alături de echipa sa titlul de campion naţional, cucerind totodată şi Cupa Spaniei. În total, decarul sud-american a marcat 45 de goluri în 54 de meciuri disputate în toate competiţiile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport